Skip to content

Biblio logo: Used, Rare and Collectible Books for Sale

Detyra Ime by Jarl Alé de Basseville - Paperback - First edition - 2018 - from Editions Dedicaces (SKU: 251)

Detyra Ime

Click for full-size.

Detyra Ime: Vëllimi i parë: Llogaritja

by Jarl Alé de Basseville

  • New
  • paperback
  • First
Condition
New
ISBN 10
1770767142
ISBN 13
9781770767140
Seller
Seller rating:
This seller has earned a 5 of 5 Stars rating from Biblio customers.
Dorval, Quebec
15 Copies Available from This Seller
(You can add more at checkout.)
Item Price
$15.76
Or just $14.18 with a
Bibliophiles club membership
$6.64 Shipping to USA
Standard delivery: 14 to 21 days

More Shipping Options
Ask Seller a Question

Payment Methods Accepted

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • Paypal

About This Item

Disa njerëz besojnë se kalorësia është vetëm një dashuri e së kaluarës, një kujtim i butë për ëndërruesit nostalgjikë, por nuk është kështu. Kalorësia e zemrës dhe e shpirtit ekziston edhe sot. Është një pasuri e trashëguar nga paraardhësit tanë që dinin ta ndërtonin botën në të cilën ne zhvillohemi, por që ne shpesh përpiqemi ta shkatërrojmë për joshjen e thjeshtë të fitimit dhe të fuqisë, ose me egoizëm të pastër individualist. Jarl Alé de Basseville është anëtar i këtyre kalorësve të kohërave moderne, të atyre që ndërgjegjja e të cilëve rritet në nivelin e njerëzve për të zhdukur të vërtetat që do të transformojnë botën aktuale. Ai është personi që denoncon dhe i cili nuk ka frikë nga asgjë: "kjo Europë nxiton në kanalizimet e pakujdesisë dhe të fluturimeve të ndërsjella, duke u krijuar nga institucionet që krijohen nga skemat e vogla zgjedhore". Pasardhës i fuqishëm i mbretit të Anglisë Uilliam Pushtuesi, i kreut të Normandisë Robert Courteheuse dhe i legjendës Guilhelm de Gellone, Alé de Basseville e përjetëson traditën e shkatërruesit të madh të dragoit, jo vetëm duke denoncuar keqdashjet e qeverive tona, por duke propozuar zgjidhje për problemet që na pushtojnë.

PËR AUTORIN:

I lindur më 8 korrik 1970 në një familje aristokrate të lidhur me industrinë e tregut, ai u trajnua nga një bord jezuitësh nga Franca dhe Helvetia. Princi i kësaj Normandie në Exilei adreson fjalimin e tij për fiset vikinge, Kelte dhe Gotike që kërkojnë një shpjegim më të thellë në traditat, identitetet dhe kulturat e tyre. Kjo qeveri në mërgim kërkon në mënyrën e saj faktin e të qënit qeveri e justifikuar, qëllimi i të cilave është rikuperimi i pushtetit në vendin me të cilin ai i referohet, për t'u kthyer tek populli i tij: kjo është vetëm detyra e tij.

Jarl Alé i Basseville është gjithashtu një artist dhe një fotograf i arrirë. Gjatë karrierës së tij, ai ka qenë pranë artistëve më të njohur si Andy Warhol, Lucchi Renato Chiesa, Jane Fonda, Tom Cruz, Lugina Kilmer, Brad Pitt, Michael Jackson dhe Marilyn Manson. Më 31 korrik 2016, ai krijoi një tërmet të vërtetë politik të famshëm e ndërkombëtar, duke rënë dakord të publikonte fotot që ai kishte marrë nga Melania Trump, lakuriq, në New York Post në një nga gazetat më të fuqishme amerikane konservatore republikane.Njësoj si Kalorësit e Tryezës së Rrumbullakët, Jarl Alé de Basseville ndjek rrugën e tij në këtë tokë të huaj në kerkim të Gralit i cili do ti rikthejë shpresën botës. Nëpërmjet fjalëve të tij, ai vazhdon tu bërtasë atyre që na drejtojnë, me qëllimin e vetëm për të rivendosur ekuilibrin në botën tonë: "udhëheqësi duhet të jetë çimentoja e besimit të bashkatdhetarëve të tij dhe të pranojë këtë detyrë që i është dhënë: komb në rangun që ai meriton".

Reviews

Review this book and you’ll be entered for a chance to win !

(Log-in or Create an Account first!)

You’re rating the book as a work, not the seller or the specific copy you purchased!

Details

bookseller
Editions Dedicaces CA (CA)
Bookseller’s Inventory #
251
Title
Detyra Ime
Author
Jarl Alé de Basseville
Book condition
new New
Quantity available
15
Binding
Paperback
ISBN 10
1770767142
ISBN 13
9781770767140
Publisher
Editions Dedicaces
Place of Publication
Montreal
Date Published
2018
Keywords
Detyra Ime, Jarl, Alé, Basseville, Alexandre, Editions Dedicaces
Bookseller catalogs
POLITICAL SCIENCE / Essays; POLITICAL SCIENCE / Globalization;
Size
5.5 x 8.5

Terms of Sale

Editions Dedicaces

Les livres sont imprimés et expédiés à la demande. Aucun retour accepté.

About the Seller

Editions Dedicaces

Seller rating:
This seller has earned a 5 of 5 Stars rating from Biblio customers.
Biblio.com member since 2009
Dorval, Quebec
Ask Seller a Question

About Editions Dedicaces

Editions Dedicaces Inc. has existed since 2009 and is based in Montreal. We publish books written by authors from several countries including: France, Belgium, Switzerland, England, Republic of Congo, Argentina, USA, Canada and more... The publishing house has participated in several book fairs in France, Switzerland, Canada and the United States. The radio, television and print media have profiled us several times in Europe, Africa and America.A branch of Editions Dedicaces was formed on April 1 2014 in the State of Delaware, in the form of a Limited Liability Company. This new company is completely independent of Editions Dedicaces in Canada. It was officially registered on the website of the Division of Corporations of the State of Delaware.The purpose of this new entity is to develop and expand the scope of activities of our publishing house and providing significant expansion into a market with several million people. We publish new English language works of writers from the United States, England and elsewhere.

Glossary

Some terminology that may be used in this description includes:

New
A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects,... [More]

Frequently asked questions

This Book’s Categories

tracking-